سه‌شنبه، فروردین ۱۸، ۱۳۸۸

مورچه ها


این عکسی است که فضاپیمای وویجر از زمین گرفته است. عکسی که زمین را در فضای بیکران نشان می دهد. کارل ساگان فضانورد آمریکایی کتابی با همین عنوان نوشته است. در قسمتی از این کتاب می خوانیم:

دوباره به این نقطه نگاه کنید. همین جاست. خانه اینجاست. ما اینجاییم. تمام کسانی که دوستشان دارید٬ تمام کسانی که می شناسید٬ تمام کسانی که تابحال چیزی در موردشان شنیده اید٬ تمام کسانی که وجود داشته اند٬ زندگی شان را در اینجا سپری کرده اند. برآیند تمام خوشی ها و رنج های ما در همین نقطه جمع شده است. هزاران مذهب٬ ایدئولوژی و دکترین اقتصادی که آفرینندگانشان از صحت آنها کاملا مطمئن بوده اند٬ تمامی شکارچیان و صیادان٬ تمامی قهرمانان و بزدلان٬ تمامی آفرینندگان و ویران کنندگان تمدن٬ تمامی پادشاهان و رعایا٬ تمامی زوج های جوان عاشق٬ تمامی پدران و مادران٬ کودکان امیدوار٬ مخترعان و مکتشفان٬ تمامی معلمان اخلاق٬ تمامی سیاستمداران فاسد٬ تمامی «ابرستاره ها»٬ تمامی رهبران کبیر٬ تمامی قدیسان و گناهکاران در تاریخِ گونه ما٬ آنجا زیسته اند٬ در این ذره غبار که در فضای بیکران در مقابل اشعه خورشید شناور است. زمین ذره ای خرد در مقابل عظمت جهان است. به رودهای خون که توسط امپراطوران و ژنرال ها بر زمین جاری شده٬ البته با عظمت و فاتحانه٬ بیاندیشید. این خونریزان٬ اربابان لحظاتی از قسمت کوچکی از این نقطه بوده اند. به بی رحمی های بی پایانی که ساکنان گوشه ای از این نقطه٬ توسط ساکنان گوشه دیگر (که از این فاصله نمیتوان آنها را از هم بازشناخت) متحمل شده اند بیاندیشید٬ چقدر اینان به کشتن یکریگر مشتاقند٬ چقدر با حرارت از یکدیگر متنفرند. تمامی شکوه و جلال ما٬ تمامی حس خود مهم بینی بی پایان ما٬ توهم اینکه ما دارای موقعیتی ممتاز در پهنه گیتی هستیم٬ به واسطه این عکس به چالش کشیده می شود. سیاره ما لکه ای گم شده در تاریکی کهکشانهاست. در این تیرگی و عظمت بی پایان٬ هیچ نشانه ای از اینکه کمکی از جایی میرسد تا ما را از شر خودمان در امان نگاه دارد٬ دیده نمی شود.
زمین تنها جای شناخته شده است که قابلیت زیست دارد. هیچ جایی نیست٬ حداقل در آینده نزدیک که گونه بشر بتواند به آنجا مهاجرت کند. مشاهدات٬ بله٬ استقرار٬ هنوز نه. خوشتان بیاید یا نه٬ زمین تنها جایی است که می توانیم روی پای مان بایستیم. گفته شده که فضانوردی تجربه ای است شخصیت ساز که فرد را فروتن می سازد. شاید هیچ تصویری بهتر از این٬ غرور ابلهانه و نابخردانه نوع بشر را در دنیای کوچکش به نمایش نگذارد. برای من٬ این تصویر تاکیدی است بر مسئولیت ما در جهت برخورد مهربانانه تر ما با یکدیگر٬ و سعی در گرامی داشتن و حفظ کردن این نقطه آبی کمرنگ٬ تنها خانه ای که تاکنون شناخته ایم.

آزمون بين‌المللي CISCO و Microsoft در ايران برگزار مي‌شود


آزمون بين‌المللي CISCO و Microsoft در ايران برگزار مي‌شود.
حميدرضا ميرزايي رئیس دانشگاه چابهار با اشاره به برگزاري آزمون‌هاي بين‌المللي در اين دانشگاه گفت: هم اكنون اين دانشگاه نماينده انحصاري برگزاري امتحان بين‌المللي IELTS در كشور است.ميرزايي ادامه داد: نخستين دوره رسمي مجازي IELTS نيز همزمان با 108 كشور در دانشگاه چابهار نيز برگزار مي‌شود كه اين دوره 120 ساعت است و تاكنون 2 ميليون نفر در سراسر جهان در آن ثبت‌نام‌ كرده‌اند.
وي افزود: آزمون بين‌المللي‌ CISCO و Microsoft كه در زمينه فناوري اطلاعات هستند و در ايران برگزار نمي‌شد، در ژانويه 2009 (زمستان سال جاري) در اين دانشگاه برگزار مي‌شود.
من می افزایم: بابا دمتون گرم تورو خدا شما یه کاری بکنین ما این مدرک MCPD لامذهبو بگیریم و بگریخیم !!! (فرار کنیم)

دوشنبه، فروردین ۱۷، ۱۳۸۸

مشخصه دیگه ! (Prohibition)



بعد خوشحالیم که ایرانی هستیم , به غیر از این 2تا لینک دیگه VUE و بخش Certified Microsoft هم که اصلا با IP ایران باز نمی شن. خب دیگه چه غصه ای داریم؟ فقط مونده از روی نقشه و بعدش از کره زمین محو بشیم.
کون لقش, هرچی بیشتر فکرشو کنی بیشتر زجر می کشی.